20.1.10

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑΣ (http://www.proodeutikitoumpas.gr)

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε. Κυριακή μεσημέρι 15.00 στα ΤΕΦΑΑ το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας που θα αναδείξει τον πρωταθλητή χειμώνα. Η φύση θα έχει ντυθεί τα λευκά της (πρόβλεψη καιρού -1 με +3 βαθμούς, χιόνι) και τα ΤΕΦΑΑ θα ντυθούν τα μαύρα(-βυσσινί, μοβ, φούξια) τους.

Όλοι/ες πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Η Διοίκηση πέτυχε να επιστρέψουμε στα ΤΕΦΑΑ, τώρα πρέπει ο λαός να παρασύρει την ομάδα σε ένα ντελίριο νίκης, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στην παγωμένη Θέρμη. Από Αθήνα μέχρι Βερολίνο, όλη η οικογένεια της Έκρηξης για τον αγώνα της Κυριακής. Απουσίες δεν επιτρέπονται. Αυτός ο κόσμος είναι φτιαγμένος πρωταθλητής.

Και οι παίχτες: αυτή η ομάδα που έχει κάνει τα ερασιτεχνικά να παραμιλάνε, θα δείξει ότι ξέρει τι σημαίνει ντέρμπι. Και θα αποφασίσει αυτό το Σαββατόβραδο να το περάσει με χαλάρωση στο σπίτι...

Το πούλμαν για ΤΕΦΑΑ θα φύγει και πάλι από Πολυτεχνείο στις 13.30, αλλά πρέπει να είμαστε όλοι/ες εκεί νωρίς για να έχουμε αρκετή ώρα για προετοιμασία της μαγικής φιέστας εισόδου των παικτών. Θα υπάρχει και πάλι ρεπορτάζ από τα αδελφά σωματεία, εκρηκτική μουσική και οπαδική πώρωση.

Αύριο Πέμπτη 21.01.2010, στα γραφεία της ομάδας, καλούνται όλοι, παίκτες, οπαδοί και διο Τα γραφεία της ομάδας βρίσκονται στην Τούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: