24.5.10

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Το πρωτάθλημα τελείωσε, η ομάδα συνεχίζει. Λοιπόν, σε ό,τι αφορά λοιπά θέματα της πρωταθλήτριας ομάδας μας, έχουμε και λέμε:


1. ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ
Η εκδρομή στην Αθήνα το ΣΚ 5-6 Ιουνίου για συμμετοχή στο τριήμερο των RFU και το φιλικό με τον Αστέρα Εξαρχείων τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς δεν μπορούσαμε να μαζέψουμε λόγω εξεταστικής ικανό αριθμό παικτών. Λυπόμαστε για τους 25 οπαδούς που δήλωσαν συμμετοχή και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε το παν για διοργάνωση φιλικού το Σεπτέμβρη, πριν την έναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Οι φίλοι από τους radical fans ενημερώθηκαν σχετικά και περιμένουν έστω και μεμονωμένους οπαδούς μας να συμμετάσχουν.

2. ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ MONDIALI ANTIRAZZISTI (7-11 ΙΟΥΛΙΟΥ)
Λόγω οικονομικής αβεβαιότητας πολλών έχουμε διάφορες συμμετοχές σε εκκρεμότητα. Ήδη έχουν κλείσει οι 40 θέσεις για την εκδρομή και τέλος Μαΐου κλείνουν οι συμμετοχές. Από αυτή τη βδομάδα ήδη αρχίζουν να μαζεύονται τα χρήματα για να δοθούν οι προκαταβολές σε λεωφορεία και πλοία. Φροντίστε για την καταβολή των χρημάτων είτε σε επαφή με τον Πρόεδρα, είτε μέσω του mail επικοινωνίας info@proodeutikitoumpas.gr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

3. ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ INTERNACIONAL FAN CLUB ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ!
Επιτέλους άλλο ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα! Η σελίδα www.purpuralinio.net αποτελεί την πρώτη οπαδική σελίδα των οπαδών μας ανά την Ευρώπη με έδρα τη Βρέμη, 12 ιδρυτικά μέλη και γλώσσες γερμανικά, αγγλικά, εσπεράντο!Purpura linio σημαίνει στα εσπεράντο purple line, ρίγα μοβ ή βυσσινί, αυτό που έχει βάλει η ΠΡΟ στις ζωές μας...Προστέθηκε ήδη στα Προοδευτικά links στη δεξιά μπάρα του site.

4. ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ!
Μετά από επικοινωνία με την ιδιοκτήτη του στεκιού και την επισήμανση των προβλημάτων, δεδομένου ότι ο χρόνος περνούσε και άλλο στέκι δεν βρίσκαμε, αυτή ΠΡΟΕΒΗ ΗΔΗ ΣΕ ΑΜΕΣΕΣ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ των προβλημάτων. Ήδη συνεργείο 8 ατόμων γκρέμισε τον τοίχο και άλλαξε την αποχέτευση, θα τοποθετηθούν πλακάκια και γυψοσανίδες, οπότε ο χώρος στην Παπούλα και Υπατίας 44 θα φτιαχτεί μέσα στο καλοκαίρι για να αποτελέσει του χρόνου έναν ζωντανό χώρο συνάντησης οπαδών και παικτών. Σε νέο ραντεβού θα κανονιστεί πρόγραμμα εργασιών για το καλοκαίρι.

Εκ της Διοικήσεως.

3 σχόλια:

Sport Technical Manager, http://www.athlogenesis.gr/, Γεννημένοι νικητές είπε...

KOYTRA LINK....:)

http://www.shoppingsport.gr/

Anoush Alexnder είπε...

Είμαι πραγματικά απολαμβάνουν την ανάγνωση καλογραμμένα άρθρα σας. Φαίνεται σαν να δαπανούν πολύ χρόνο και προσπάθεια στο blog σας.

Anoush Alexnder είπε...

Είμαι πραγματικά απολαμβάνουν την ανάγνωση καλογραμμένα άρθρα σας. Φαίνεται σαν να δαπανούν πολύ χρόνο και προσπάθεια στο blog σας.